Proiect independent ce își propune promovarea câmpinenilor, și nu numai, prin intermediul unor interviuri sincere și spontane.

Cine suntem?

De profesie jurnalist. Pasionată de fotografie și drumeții. S-a alăturat voluntar proiectului din dorința de a cunoaște și a face cunoscuți oameni ce au ceva de spus și merită să fie ascultați.
_______________________________________________________________________
Este administratorul Librăriei Elstar. Ambițioasă, a pornit cu o mică papetărie, în 1995. 7 ani mai târziu a amenajat la etaj un spațiu cochet dedicat cărților iar în urmă cu trei ani a deschis noua librărie, cea în care filmăm.
S-a alăturat proiectului pentru că iubește frumosul, oamenii și cultura.
_______________________________________________________________________
Jurnalist, actor, fotograf, videograf. S-a alăturat voluntar proiectului când l-am sunat să îl invit la unul din interviuri.
Este perfecționist, iar viziunea lui transformă evenimentele din viața oamenilor sau din natură într-un basm. Dedicarea, talentul și munca lui le regăsiți pe Marius Mihaila Photography, dar și aici, pe pagina proiectului nostru.
_______________________________________________________________________
Iubește Câmpina, unii spun că prea mult. A pus bazele Campina in imagini din teama de a nu pierde toate fotografiile cu orașul vechi, pe vremea când cloud-ul era foarte scump. Plăcut suprins de reacția câmpinenilor, a mers mai departe din inerție cu Clubul de Lectură din Câmpina si până la proiectul Tête-à-tête. Nu a cochetat niciodată cu jurnalismul sau televiziunea, așa că trebuie să aveți răbdare cu el.